Werken in een sexclub

Werken in sexclub Penthouse

Ben je nieuwsgierig of denk je er al een tijdje over om te gaan werken in een sexclub? Je kunt altijd geheel vrijblijvend langskomen. We zullen er alles aan doen om al je vragen te beantwoorden. Je bent dan goed geïnformeerd om de keuze te maken om te gaan werken in seksclub Penthouse. Heb je toch nog eerst een aantal vragen dan kun je ons ook mailen via info@penthouseprive.nl of bellen 023-5322822

De voordelen van het werken in de prostitutie bij seksclub Penthouse Haarlem :

 • Dagelijkse betaling. We werken met het opting-in systeem. Alles is financieel goed
  geregeld
 • Een schone en luxe omgeving. Elke kamer is voorzien van een douche, bad of jacuzzi.
  veel vaste gasten. Hierdoor kun je zelf een leuke klantenkring opbouwen
 • Je kunt flexibel werken. Combinatie met een studie of ander werk is perfect te regelen
  een privé ruimte waar je alleen of met je collega’s kunt ontspannen
 • Seksclub Penthouse is een professioneel bedrijf in het bezit van alle benodigde vergunningen
 • Heb je geen ervaring? Je krijgt je alle begeleiding van zowel de leiding als je collega’s zodat
  je zelfverzekerd leert omgaan met alle gasten.

Wie zijn wij

Club Penthouse en Penthouse Prive is al meer dan 40 jaar een begrip in Haarlem en verre omstreken. Onze naam staat borg voor een gezellige avond. We zijn gastvrij, discreet en creëren een goede sfeer waarin je prettig kunt werken en je al snel je vertrouwd voelt. We hebben veel fijne vaste gasten en de leiding bestaat alleen uit dames.

Werken in een sexckubPenthouse Prive

Penthouse Prive is van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 19.00 uur geopend. Na binnenkomst in ons sfeervolle privéhuis, wordt de gast geheel vrijblijvend voorgesteld aan de dames die op dat moment beschikbaar zijn. Nadat de gast een keuze heeft gemaakt ga je direct met de gast naar een mooie, verzorgde kamer.

Club Penthouse

Club Penthouse is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 19.00 tot 2.00 uur en op vrijdag en zaterdag is van 19.00 tot 3.00 uur. Nadat de gast is binnengekomen kan hij kennismaken met de dames aan de bar. Onder het genot van sfeervolle muziek is het mogelijk om gezellig samen een drankje te drinken. Heeft hij een klik met één of meerdere dames? Dan kan hij het samenzijn voortzetten op een sfeervolle, luxe kamer die van alle gemakken is voorzien.

Vindt bij ons een aangename combinatie van intimiteit, erotiek, verleiding, verwennen en relaxen. Die wordt gevormd door sublieme gastvrijheid, negen luxe kamers met ieder hun eigen sfeer én natuurlijk de aanwezigheid van prachtige dames met sprankelende persoonlijkheden.

Privéhuis en Club Penthouse is gevestigd in een klassiek herenhuis aan Baan 17 in Haarlem-Zuid. Wij zijn binnen twintig minuten te bereiken vanaf zowel Alkmaar, Amsterdam als Luchthaven Schiphol. De locatie van seksclub en privéhuis Penthouse bevindt zich nabij Hotel Carlton Square Haarlem. In de nabije omgeving vindt u volop ruime parkeergelegenheid in bijvoorbeeld de parkeergarage Haarlem Houtplein om de hoek.

Wil je werken in Club Penthouse in Haarlem ?

Als je aan de onderstaande voorwaarden voldoet kan jij bij ons komen werken:

 • ben je minimaal 21 jaar
 • Spreek je Nederlands en/of Engels
 • Kom je gemaakte afspraken na
 • Zie je er verzorgd en representatief uit